Na Corona

Ook VITT zal na 1 juni weer opstarten met de opleidingen. Er zullen heel wat wijzigingen ontstaan door de nieuwe richtlijnen. Waarbij het oefenen op een andere wijze gaat geschieden. Dit betekent voor de trainingen en cursussen dat er minder ruimte is in groepen. Wij zullen op dit moment (in…

Meisjesteam kan spelen in nieuw tenue

5 november 2019 om 09:10 uur Dwingeloo Het meisjesteam MO15-1 van v.v. Dwingeloo wordt vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020 gesponsord door Vondeling Inspectietechniek & Training. Vondeling Inspectietechniek & Training is gespecialiseerd in het keuren van elektrische installaties volgens diverse wettelijke normen en het keuren van elektrisch handgereedschap, brandblusapparatuur en bliksembeveiligingsinstallaties….

Uitreiking nieuw keurmerk

                       

VONDELING Inspectietechniek ook voorzien van nieuwe keurmerk NIBHV

Op vrijdag 14 september werden wij door het NIBHV op de hoogte gesteld dat wij aan alle voorwaarden voldeden voor het keurmerk. Vanaf heden kunt u ons vinden als één van de (op dit moment) 32 gecertificeerde opleidingsinstituten in Nederland.

Meppel geniet op open dag brandweer en gemeente

            © Leo de Harder Meppel – Demonstraties, blussen met de brandweerslang, trouwen in het stadhuis. Tijdens de open dag van de brandweer en gemeente Meppel zaterdagmiddag, was er voor iedereen genoeg te doen en te zien. Niet alleen gemeente en brandweer presenteerden zich op…

Gelukkig kerstfeest en een veilig 2018!

              VONDELING Inspectietechniek & Training wenst iedereen een gelukkig kerstfeest en een veilig 2018! Let op met de kaarsjes, gourmetten, vuurwerk en andere brandgevaarlijke zaken tijdens deze feestdagen.

Open Bedrijvendag Westerveld geslaagd

De Open Bedrijvendag van de Gemeente Westerveld was een succes. Zo’n 3500 mensen hebben de beurs bezocht en konden kennis maken met de 110 gepresenteerde bedrijven.

VONDELING Inspectietechniek & Training