Uitreiking nieuw keurmerk

                       

VONDELING Inspectietechniek ook voorzien van nieuwe keurmerk NIBHV

Op vrijdag 14 september werden wij door het NIBHV op de hoogte gesteld dat wij aan alle voorwaarden voldeden voor het keurmerk. Vanaf heden kunt u ons vinden als één van de (op dit moment) 32 gecertificeerde opleidingsinstituten in Nederland.

Meppel geniet op open dag brandweer en gemeente

            © Leo de Harder Meppel – Demonstraties, blussen met de brandweerslang, trouwen in het stadhuis. Tijdens de open dag van de brandweer en gemeente Meppel zaterdagmiddag, was er voor iedereen genoeg te doen en te zien. Niet alleen gemeente en brandweer presenteerden zich op…

Vacature Technisch Inspecteur

VONDELING Inspectietechniek & Training is op zoek naar: Technisch Inspecteur Controleren van brandblusmiddelen Inspecteren en onderhouden van noodverlichting en het ev herstellen Doormeten en inspecteren van bliksemafleidingssystemen Inspecteren van elektrische installaties na opleiding tot laagspanningsinspecteur Bedrijfsprofiel: VONDELING Inspectietechniek & Training vof is in 1990 opgericht en verricht inspecties ter voorkoming…

Gelukkig kerstfeest en een veilig 2018!

              VONDELING Inspectietechniek & Training wenst iedereen een gelukkig kerstfeest en een veilig 2018! Let op met de kaarsjes, gourmetten, vuurwerk en andere brandgevaarlijke zaken tijdens deze feestdagen.

Open Bedrijvendag Westerveld geslaagd

De Open Bedrijvendag van de Gemeente Westerveld was een succes. Zo’n 3500 mensen hebben de beurs bezocht en konden kennis maken met de 110 gepresenteerde bedrijven.

Ongelukje

  Het gebeurt je een keer! Een net hervulde brandblusser valt van de balie en activeert…. De vloer is weer mooi schoon!