Noodverlichting

Bij een evacuatie telt iedere seconde en is een feilloos werkende noodverlichting van levensbelang. Hertek biedt een gevarieerd assortiment noodverlichting dat mensen veilig en betrouwbaar de weg wijst. Veiligheid bieden aan mensen, bedrijven en bezittingen is ons motto. Dat merkt u ook aan onze principes ‘Mensenwerk, maatwerk en meesterwerk’. We denken met u mee zodat onze kwalitatief hoogwaardige oplossingen het beste in uw specifieke situatie passen. In een gebouw is noodverlichting een integraal en wettelijk verplicht onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen. Vluchtroutes en hulpmiddelen verlichten en aanduiden zodat mensen een pand snel, veilig en zonder paniek kunnen verlaten staat voor ons op nummer één.
Daarom is noodverlichting van Hertek altijd een veilig idee. Wij bieden u een bijzonder gevarieerd assortiment noodverlichting dat bestaat uit vier productlijnen Economy, Regular, Design en Xtreme.
Bovendien is iedere productlijn toepasbaar vanuit drie verschillende platformen (Decentraal, Centraal en Wireless). Hertek garandeert in elke productlijn en in elk platform gemak, kennis en kwaliteit. Van budgetvriendelijke oplossingen (Economy) tot noodverlichting voor speciale doeleinden (Xtreme), bij Hertek vindt u gegarandeerd een voor uw situatie passende oplossing.
Hertek staat niet alleen voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen maar ook voor zekerheid en gemak. We verlenen niet voor niets maar liefst 5 jaar garantie op de armaturen én de batterij (3 jaar bij Economy). Voor elke productlijn biedt Hertek het all-in-one principe.

 

VONDELING Inspectietechniek & Training