Home

VONDELING Inspectietechniek & Training biedt u als klant tal van services en verkoop op het gebied van brandveiligheid en eerste hulp. 

VONDELING Inspectietechniek & Training is in 1990 gestart onder de naam Vondeling Preventie-Service vof door de heer A. Vondeling en mevrouw K. Vondeling-Wink. Het bedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid. Het assortiment is uitgebreid en inspecties zijn verbeterd en geoptimaliseerd. 

VONDELING Inspectietechniek & Training is een REOB (Regeling onderhoud kleine blusmiddelen) erkend onderhoudsbedrijf en de certificering voor trainingen wordt verzorgd door het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening)

Voor meer informatie over de verschillende werkgebieden verwijzen wij u naar de rest van onze internetsite.


VONDELING Inspectietechniek & Training is uitgeroepen tot Ambassadeur van de Duurzaamheid van de gemeente Westerveld. Hiervoor hebben wij een kleine promotiefilm van ons bedrijf gemaakt welke hieronder te zien is. In de film laten wij zien hoe wij werken ten opzichte van PEOPLE, PLANET & PROFIT.  Tevens kunt u diverse artikelen vinden over het ambassadeurschap op onze nieuws pagina, waaronder het 100-PUNTENPLAN, waarmee u uw eigen bedrijf ook kan verduurzamen.