Welkom

VONDELING Inspectietechniek & Training biedt u als klant tal van services en verkoop op het gebied van brandveiligheid en eerste hulp. 

VONDELING Inspectietechniek & Training is in 1990 gestart onder de naam Vondeling Preventie-Service vof door de heer A. Vondeling en mevrouw K. Vondeling-Wink. Het bedrijf is in de afgelopen jaren gegroeid. Het assortiment is uitgebreid en inspecties zijn verbeterd en geoptimaliseerd. 

VONDELING Inspectietechniek & Training is een REOB (Regeling onderhoud kleine blusmiddelen) erkend onderhoudsbedrijf, de certificering voor trainingen wordt verzorgd door het NIBHV (Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening) en zijn Scios Scope 8 en 10 gecertificeerd voor elektrische installaties en apparatuur.

Voor meer informatie over de verschillende werkgebieden verwijzen wij u naar de rest van onze internetsite.


Wij hebben vanaf nu een AED beschikbaar gesteld voor het bedrijventerrein aan de Nijverheidsweg 14 te Dwingeloo. De Heartsine Samaritan is te gebruiken door hulpverleners die te maken krijgen met hartfalen in de buurt van het bedrijventerrein. Binnenkort zullen wij starten met een gratis AED Provider Cursus voor medewerkers van de verschillende bedrijven in de buurt, zodat u op de hoogte bent van de werking van het apparaat wanneer dit noodzakelijk mocht zijn.

aed-vitt

VONDELING Inspectietechniek & Training