EHBO bij kinderen

 

De cursus is met name geschikt voor ouders en mensen die veel met baby’s en kinderen omgaan zoals leerkrachten en medewerkers van een kinderdagverblijf.kinderreanimatie2

Tijdens de CFC cursus leert u hoe u hulp kunt verlenen aan zieke of gewonde baby’s en kinderen. Als CFC gecertificeerd persoon bent u voorbereid op ongevallen waarbij baby’s of kinderen betrokken zijn en kunt u direct ingrijpen en indien nodig levensreddende handelingen verrichten.

Omdat er voorafgaande aan de cursus thuisstudie vereist is kan er tijdens de cursus vooral aandacht besteedt worden aan de praktische vaardigheden, en hoeft de theorie slechts toegelicht te worden. Hierdoor hoeft de cursus niet wekenlang te duren.

Uw certificering kan volgens Nikta (erkend certificaat voor gastouders in Nederland), echter zal u hier in het buitenland weinig aan hebben. Gaat u bijvoorbeeld als Au Pair aan het werk, dan kunnen wij u ook volgens EFR Care for Children certificeren. Deze opleiding heeft een internationale rechtsgeldigheid.

efr nikta

 

                                       Schrijf u hier in voor een cursus!

 

 

VONDELING Inspectietechniek & Training