Drukbezochte ontbijtsessie over noodverlichting in Haren

“Hertek wijst de weg!” is het motto van de ontbijtsessies die Hertek organiseert over noodverlichting. De meest recente ontbijtsessie vond plaats in De Rietschans te Haren (GN).

Ruim 40 enthousiaste aanwezigen werden door Erwin Schomaker & Ralph Rientjes na een heerlijk ontbijt interactief geïnformeerd over het laatste nieuws van Hertek noodverlichting, wet- en regelgeving en marktfactoren.
Alle producten rondom noodverlichting dienen te voldoen aan het bouwbesluit van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hertek heeft haar productlijn noodverlichting uitgebreid met nieuwe armaturen en pictogrammen die uiteraard allen voldoen aan de huidige wetten en regels. Tijdens de ontbijtsessies wordt de nieuwe noodverlichting gedemonstreerd.
De ontbijtsessie in Haren werd afgesloten met een prachtige rondvaart op boot Neptunes. Wij blikken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.​
Wilt u ook op de hoogte blijven van de nieuwe wet- en regelgeving rondom noodverlichting en de nieuwe productlijn noodverlichting van Hertek? Kom dan naar één van onze ontbijtsessies bij u in de regio. De volgende ontbijtsessie staat gepland op woensdag 27 september in de regio Arnhem/Nijmegen. Houd onze nieuwssectie in de gaten voor meer details of informeer bij uw accountmanager.
VONDELING Inspectietechniek & Training