Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Bedrijvendag Drenthe Westerveld

3 november 2018 - 4 november 2018

Gratis

In Westerveld hebben ondernemers de krachten gebundeld: op zaterdag 3 en zondag 4 november presenteerden zij zich op één centrale plek, namelijk in en om de locatie van het Huis van Weldadigheid te Frederiksoord. Met één bezoek kan men kennismaken met ruim honderd Westerveldse ondernemers en organisaties! De fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’ is op zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag van 11:00 tot 16:00 uur.

Veelzijdig programma

De lijst met bedrijven die deelnemen kunt u (na 1 oktober) hier bekijken. U zult zien dat ‘alle soorten’ bedrijven vertegenwoordigd zijn op de fair ‘Ondernemend Westerveld laat zien’! Van de een-pitter tot bedrijven met tientallen medewerkers.

Men kan kennis maken met adviseurs op diverse terreinen, architecten, autobedrijven, beeldend kunstenaars, bouw bedrijven, brandweer, coaches,  financiële instellingen of adviseurs, horecabedrijven en verblijfs accommodaties, hoveniers bedrijven, installateurs, makelaars, rijwielbedrijven, schilders, supermarkten, vormgevers- en communicatiebureaus, etcetera.

Gegevens

Begin:
3 november 2018
Einde:
4 november 2018
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ondernemendwesterveld.info/

Locatie

Majoor van Swietenlaan 28, 8382 CG Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 28
Frederiksoord, 8382 CG Nederland
VONDELING Inspectietechniek & Training