Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BHV Basis E-learning

30 januari 2017 @ 09:00 - 16:00

Praktijkdag voor de basiscursus BHV. Nadat de theorie via het internet is behandeld wacht u slechts nog de praktijkonderdelen en het theorie examen.

NIBHV gecertificeerd.

Bedrijfshulpverlening bestaat uit het onderdeel Eerste Hulp, waarin levensreddende handelingen worden geleerd en geoefend. Het tweede onderdeel van de BHV opleiding bestaat uit communicatie, ontruiming en brand. ontruimingbhv

Alle onderdelen worden zowel in de praktijk als theorie getoetst door middel van een examen. Bij goed gevolg hiervan, ontvangt de deelnemer de deelcertificaten Eerste Hulp en Brand, het diploma BHV en het pasje BHV. De bedrijfshulpverlener heeft een voorpostfunctie: omdat de bedrijfshulpverleners als op de werkplek aanwezig zijn kunnen ze snel reageren. Als deskundigheid en hulpmiddelen van de bedrijfshulpverleners niet toereikend zijn, bijvoorbeeld bij een grote brand, moeten ze hulp van buiten inroepen, zoals de brandweer en ambulance. In tussentijd moeten de bedrijfshulpverleners zelf doen wat mogelijk is om gevaar en letsel te beperken. De taak van bedrijfshulpverleners is vooral:

    ontruimingbhv2Erger voorkomen!

Gegevens

Datum:
30 januari 2017
Tijd:
09:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

VONDELING INSPECTIETECHNIEK
NIJVERHEIDSWEG 14
DWINGELOO, 7991 cz Nederland
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VONDELING Inspectietechniek & Training